web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

George Simion, apel la mobilizare: 10 semnături colectate în localitatea ta vor duce mesajul unionist în Parlamentul European

Panico Alina 31 ianuarie 2019 0

George Simion, candidatul mișcării unioniste la alegerile europarlamentare, a lansat un apel către românii de pretutindeni pentru a participa în cadrul colectării celor 100.000 de semnături necesare pentru înscrierea în cursa electorală. Mesajul a fost transmis, de liderul unionist, din Cetatea Unirii, Alba Iulia, cu precizarea că 10 semnături colectate în localitatea sau secția de votare vor duce mesajul unionist la Bruxelles.

,,Demarăm strângerea de semnături. E un prag enorm pe care îl avem de trecut. Ne trebuie 100.000 de semnături pentru candidatura noastră independentă. Am nevoie de fiecare dintre voi. Fiecare să strângă câte 10 semnături în localitatea lui, în secția lui de votare. Hai să arătăm și de data aceasta că ,,Unirea face Puterea”, pentru că vom reuși și în Parlamentul European și vom reuși să nu mai avem graniță la Prut”, a declarat George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare.

100 000 semnături pentru Parlamentul European

Lista de semnături poate fi descărcată de aici: https://goo.gl/aRHVvsCei care pot aduna 10 semnături, să lase un plus (+) în comentarii.

Publicată de George Simion pe Joi, 31 ianuarie 2019

Pentru a fi înscris în cursa electorală, liderul unionist George Simion are nevoie de 100.000 de semnături. Instrucțiunile de completare a listei de semnături pot fi găsite aici, iar pentru a te înscrie în echipa de campanie ,,România Mare în Europa”, accesează site-ul www.mareineuropa.ro.

George Simion și-a lansat pe 12 ianuarie candidatura la alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 26 mai 2019, sub sloganul ,,România Mare în Europa”.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »