web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

(VIDEO) Mesajul emoționant al elevilor din Mizil: „Românie, țară veche, nu lăsa români să plece/Dacă românii tăi pleacă, rămâi țară săracă”

Iulia Modiga 1 februarie 2019 0

 

Un clip video care va emoționa fiecare familie din România confruntată cu experiența emigrației. Corul Liceului Teoretic „Grigore Tocilescu” din Mizil a interpretat piesa „Românie, Românie”, dirijat de prof. Ioana Mihai, cu prilejul Zilei Liceului, de Sfinții Trei Ierarhi Vasile cel Mare, Grigorie Teologul și Ioan Gură de Aur. Interpretarea și versurile au  ridicat auditoriul în picioare încă de la primele acorduri.

Foto: Laurențiu Bădicioiu

„Românie, țară dragă, primește-ne acasă iară, Românie, Românie, ne arde dorul de tine!

Românie, țară veche, țară mândră veche, nu lăsa români să plece, nu-i lăsa să plece.

Dacă românii tăi mai pleacă, dacă ei mai pleacă, rămâne țara săracă, rămâne săracă”, au cântat elevii, emoționând participanții la festivitate.

Românie, Românie

Românie, Românie – în interpretarea corului Liceului Teoretic "Grigore Tocilescu", MizilDirijor – prof. Mihai IoanaSunet – prof. Şerban CătălinCamera – prof. Bădicioiu Laurenţiu

Publicată de LT Mizil – Pagina Oficiala pe Joi, 31 ianuarie 2019

Video: Laurențiu Bădicioiu

În luna octombrie, elevii și profesorii Liceului Teoretic „Grigore Tocilescu” din Mizil au jucat o horă demnă de Cartea Recordurilor, pentru a marca Ziua Mondială a Educației și Centenarul Marii Uniri.

Hora Unirii la Liceul Teoretic „Grigore Tocilescu” Mizil, cu prilejul Zilei Educației (de mâine) și a Centenarului Marii Uniri. Felicităm profesorii și elevii implicați!!! Un alt proiect al școlii: Festivalul internaţional de Poezie şi Epigramă „Romeo și Julieta la Mizil”, ediția a XII-a: www.facebook.com/events/316178182266894/Înscrierile se fac aici: www.romeojulietalamizil.ro/index.php?page=1_1Mizil, 4 octombrie 2018.Cameră: Badicioiu Laurentiuhttps://www.facebook.com/Foto-special-1138765869520973/

Publicată de Badicioiu Laurentiu pe Joi, 4 octombrie 2018

 

În cadrul instituției de învățământ are loc și Festivalul Internațional de Poezie și Epigramă „Romeo și Julieta la Mizil”, la care participă epigramiști și autori de poezie din Țară, din Republica Moldova și regiunea Cernăuți.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »