web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

George Simion îşi lansează la Piteşti, vineri, candidatura la europarlamentare

Liviu G. Stan 7 februarie 2019 0

 

Liderul mișcării unioniste, George Simion, lansează la Pitești candidatura la alegerile europarlamentare. Evenimentul va avea loc vineri, 8 februarie, ora 10:00, la Hotel Victoria, str. Egalității, nr. 12.

Foto: ProAlba

La eveniment vor participa Virgil Baciu, primarul comunei Corbi, Mihai Eftimie, reprezentantul societății civile unioniste din Câmpulung, Florin Șandu, prim-vicepreședintele Fundației Culturale ,,Ion și Doina Aldea Teodorovici’’, artistul Constantin Samoilă, publicistul Ion Hiru, corul veteranilor ,,Mihai Viteazul’’, revoluționari, oameni de cultură, reprezentanți ai Studenților Basarabeni din Pitești și unioniști din județul Argeș.

Avem un trecut. Aici, la Pitești, acest trecut ne vorbește de cel mai cumplit experiment de reeducare prin tortură, pe model sovietic, care a avut drept scop dezumanizarea și exterminarea tinerilor intelectuali români, „Fenomenul Pitești”. Tinerii intelectuali aveau curajul să se ridice împotriva unui regim odios pentru a construi României un viitor eliberat de comunism. Ei nu s-au sacrificat în zadar. Astăzi, putem spune că avem un viitor, la care putem toți contribui, iar acela se referă la o Românie Mare în Europa”, a declarat George Simion, candidat independent.

George Simion s-a născut și a copilărit la Focșani. A absolvit Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București și programul de masterat la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza’’ din Iași. În 2011 a fondat Platforma Unionistă Acțiunea 2012, alături de care a organizat sute manifestări publice de informare și sensibilizare a opiniei publice cu privire la necesitatea realizării unității naționale. În 2017 a înființat Alianța pentru Centenar, pentru a pregăti și desfășura evenimente cu impact dedicate marcării Centenarului Marii Uniri. Unul dintre acestea a fost Marșul Centenarului, în care s-a mers pe jos 1300 de km, de la Alba Iulia la Chișinău, pentru a purta mesajul Unirii prin toate locurile semnificative pentru România de acum un secol și pentru prezent.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »