web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Boris Volosatîi, directorul Liceului „Gheorghe Asachi”, spune că a fost bătut şi ameninţat cu moartea de câţiva susţinători ai PDM

Liviu G. Stan 7 februarie 2019 0

 

Boris Volosatîi, candidat independent pentru funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, susţine că a fost agresat fizic de către reprezentanți ai Partidului Democrat din Moldova (PDM).

Agresorii lui Boris Volosatîi. Foto: Facebook

Incidentul s-ar fi produs miercuri, 6 februarie, în comuna Băcioi, se arată într-un comunicat de presă remis de staff-ul de campanie al lui Volosatîi.

„Candidatul independent Boris Volosatîi, însoțit de câțiva simpatizanți ai săi, se afla în centrul localității Băcioi (circumscripția uninominală nr.33 Chișinău), când un automobil marca JEEP, de culoare neagră, cu numărul de înmatriculare C JP 505, având la bord două persoane de gen masculin, a staționat în preajmă. Cele două persoane aflate la bordul automobilului de lux a coborît, proferând pe un ton agresiv amenințări. Acestea s-au apropiat de Boris Volosatîi și simpatizanții săi, supunându-i agresiunii fizice, deosebit de violent. Loviturile aplicate profesionist au fost însoțite de amenințarea cu moartea: «Pida(….)lor, dacă mai veniți măcar o dată la noi în sat, vă omorâm, bl(..), vă tăiem pe toți!»”, se menţionează în comunicat.

Unul dintre martorii la incident a reușit să capteze cu telefonul mobil câteva imagini cu atacatorii.

Boris Volosatîi a sesizat organele de poliție.

Organizaţia Teritorială a PDM din Băcioi a respins acuzaţiile şi susţine că agresorii fac parte din alt partid şi că aceştia ar avea viziuni „antiunioniste”, relatează cotidianul Adevărul.

„Staff-ul nostru a desfăşurat propria investigaţie şi a aflat următoarele. Agresivitatea faţă de dvs. (Boris Volosatîi – n.r.) şi susţinătorii dvs. a venit din partea unui cetăţean care nu face parte din organizaţia noastră. Mai mult ca atât, el este susţinătorul unui alt partid şi probabil că dvs. deja cunoaşteţi a cărui partid”, se arată într-un comunicat de presă al PDM.

Potrivit PDM, „acest cetăţean este cunoscut tuturor pentru viziunile sale antiunioniste. Şi după cum cunoaşteţi, reprezentantul organizaţiei noastre a depus toate eforturile pentru a preveni conflictul”.

„Noi încă ne vom clarifica care au fost motivele agresiunii sale. Fie că acestea au fost doar din motive politice – respingerea ideilor unionismului, fie că în spatele acestor acţiuni este încă ceva, inclusiv comanda din partea unei forţe politice”, se subliniază în comunicat.

 

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »