web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

PREMIERĂ // Cum motivează cetățenii R. Moldova alegerea UNIRII la alegerile parlamentare

Panico Alina 7 februarie 2019 0

 

Își anunță vârsta și motivul pentru care, la alegerile parlamentare de pe 24 februarie din Republica Moldova, votează UNIREA. Este vorba de mai mulți cetățeni din stânga Prutului, dar și din diaspora, care prezintă într-un scrut video un argument în favoarea UNIRII, principalul obiectiv al Partidului UNIREA – Democrația Acasă. După ce a fost lansată de o tânără basarabeancă, studentă la Cluj, inițiativa a fost preluată de alți cetățeni ai Republicii Moldova care împărtășesc aceeași idee.

Victoria Vanica, româncă născută în Republica Moldova, urmează programul de masterat în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj, facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor. Tânăra spune că pe 24 februarie va vota UNIREA la alegerile parlamentare din Republica Moldova. Motivul, spune ea, studii de calitate în Republica Moldova, similare cu cele din România.

,,Am 22 de ani și îmi fac studiile în străinătate. Pe 24 februarie voi vota UNIREA, pentru că vreau să am aceleași studii de calitate și acasă”, a declarat Victoria Vanica.

Am 22 de ani și votez UNIREA pentru studii de calitate.

Unirea este un argument valabil pentru toate vârstele.La 22 de ani, votăm Unirea pentru studii de calitate acasă!

Publicată de Unirea – Democrația Acasă pe Marţi, 5 februarie 2019

Ștefan Sofronovici, pensionar din Republica Moldova, va pune ștampila de vot pe UNIRE pe 24 februarie pentru pensii care să permită o viață prosperă, precum sunt cele din România.

,,Am 61 de ani și votez UNIREA pentru că în România pensiile sunt mai mari și permit un trai decent’‘, a declarat Sofronovici.

Am 61 de ani și votez UNIREA pentru o pensie decentă.

Domnul Ștefan Sofronovici știe pentru cine votează pe 24 februarie și de ce. Votăm Unirea – Democrația Acasă pentru pensii decente.

Publicată de Unirea – Democrația Acasă pe Miercuri, 6 februarie 2019

Petru Plămădeală, unionist stabilit în Londra își dorelte să viziteze țările lumii în calitate de turist, nu ca muncitor la negru. Membrul diasporei va vota pe 24 februarie Unirea.

,,Am 28 de ani și pe 24 februarie votez UNIREA pentru că vreau să vizitez țări în calitate de turist, nu de muncitor. Tu cum votezi?”, își întreabă conaționalii, Petru Plămădeală.

Am 28 de ani și votez UNIREA!

Petru Plamadeala votează Unirea pe 24 februarie pentru că vrea să meargă în Europa la odihnă, nu pentru muncă la negru.Tu ce faci de Dragobete?

Publicată de Unirea – Democrația Acasă pe Miercuri, 6 februarie 2019

Zinaida Bârgău, absolventă a Colegiului Republican de Arte Plastice ,,Alexandru Plămădeală” din Chișinău, la cei 21 de ani ai săi va vota UNIREA la alegerile parlamentare pentru un sistem educațional și juridic sănătos.

,,Am 21 de ani și pe 24 februarie votez UNIREA pentru că vreau un sistem educațional sănătos și fără corupție, la fel ca în România”, spune Zinaida.

Am 21 de ani și votez UNIREA pentru că vreau educație fără corupție.

Toți studenții știu că Unirea înseamnă studii de calitate și un sistem educațional fără corupție. De asta tinerii de 21 de ani, votează Unirea pe 24 februarie.Tu ce faci de dragobete? Noi votăm românește!

Publicată de Unirea – Democrația Acasă pe Miercuri, 6 februarie 2019

Pentru prima dată, liderii unioniști din Republica Moldova s-au consolidat în jurul unui partid pentru a reprezenta la cel mai înalt nivel Unirea în legislativul de la Chișinău. Alegerile parlamentare din Republica Moldova vor avea loc pe 24 februarie în baza sistemului mix.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »