web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

VIDEO. Dodon, luat din nou peste picior la o televiziune din Rusia. „E doar un clovn”

Liviu G. Stan 9 februarie 2019 0

 

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost din nou luat peste picior de presă rusească, scrie Deschide.md.

De data aceasta este vorba despre postul public de televiziune din Rusia, Pervîi Kanal.

Într-o secvență video dintr-o emisiune de umor, cunoscutul prezentator Ivan Urgant comentează o știre publicată pe ria.ru despre faptul Rusia vrea să-și atribuie teritorii de pe Lună. Vedeta de televiziune își imaginează un caz în care doi cosmonauți – unul american și unul rus – stau pe Lună și se gândesc cum să împartă teritoriul.

„Cel american își scoate arma, în timp ce cosmonautul rus își sună juristul. Dar de ce doar SUA și Rusia împart teritoriul de pe Lună, întreabă președintele R.Moldova, Igor Dodon”, povesteşte în notă satirică Ivan Urgant.

Secvența video a fost publicată pe pagina de Facebook a liderului diasporei Republicii Moldova în Rusia, Alexandr Kalinin, însoțită de comentariul: „Pentru Rusia, Dodon e doar un clovn, da și pentru R. Moldova tot doar un clovn”.

Recent, Igor Dodon a fost subiect de glume şi la postul de televiziune rusesc NTV. Prezentatorul Tigran Keosaian a ironizat relația dintre acesta și Vladimir Putin, declarând în cadrul unei emisiuni de politică externă că „tuturor le-a fost clar cine este țarul și cine este dodonul”.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »