web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Transport gratuit pentru elevii din Republica Moldova care învață în București

Iulia Modiga 13 februarie 2019 0

 

Elevii din București pot circula gratuit cu mijloacele de transport în comun ale Societăţii de Transport Bucureşti. Măsura a intrat în vigoare luni și îi vizează și pe copiii din Republica Moldova care învață în Capitală. Elevii care au gratuitate la transportul în comun din București trebuie să respecte, însă, o regulă. Beneficiază de abonamentul gratuit elevii din Bucureşti care au până în 18 ani şi cei care au împlinit această vârstă până termină clasa a XII-a.

Copiii vor călători în baza unei legitimații de călătorie, pe care o vor prezenta organelor de control. Legitimația trebuie validată la fiecare urcare în mijlocul de transport și nu este valabilă pentru liniile expres și speciale. Până acum, când achitau jumătate din abonament, elevii nu erau obligați să valideze cardul.

Cei care nu validează nu vor primi amendă, însă riscă să nu li se prelungească abonamentul.

Pentru a intra în posesia abonamentelor gratuite, elevii vor trebui să prezinte carnetul de elev la punctele STB, alături de cartea de identitate, dacă au peste 14 ani, sau de o copie după certificatul de naştere, dacă au până în 14 ani.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »