web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Tineri din România și Republica Moldova, pe lista europeană Forbes 30 Under 30

Iulia Modiga 13 februarie 2019 0

 

Tineri din România și Republica Moldova au fost incluși pe lista care radiografiază mediul de business al tinerilor lideri sau antreprenori, Forbes 30 Under 30.

Sursă foto: start-up.ro

Sursă foto: start-up.ro

În primul rând,este vorba despre Planable, un startup fondat în Republica Moldova și crescut la Cluj-Napoca, acceptat la acceleratorul Techstars din Londra, ai cărui „părinți” sunt Xenia Muntean (25 de ani), Vlad Caluș (22 de ani) și Nicolae Gudumac (26 de ani). Tinerii au creat o platformă prin care specialiștii social media pot colabora în timp real cu brandurile pentru care lucrează. Până în acest moment, Planable a reușit să strângă investiții în valoare de 1 milion de dolari.
Potrivit start-up.ro, și Diana Miron, CEO și Co-fondator AP.3, studio de design și development pentru startup-uri și companii mici la început de drum, este prezentă pe lista Forbes 30 Under 30. Diana are peste 5 ani experiență ca front-end developer web și mobile, fiind specializată și în web design, logos, design de produs și branding. Totodată, pe Diana este una dintre specialiștii înscriși pe BizTool.ro, platforma care conectează antreprenorii de orice specialist ar avea nevoie.

Pe lista europeană a Forbes 30 unde 30 se numără și Nicolae Berbece, fondatorul studioului independent de jocuri Those Awesome Guys.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »