web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Primul cort din București unde se vor strânge semnături pentru candidatul independent George Simion

Iulia Modiga 25 februarie 2019 0

 

Candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion lansează luni campania de strângere de semnături necesare înscrierii candidaturii în cursa electorală. Potrivit unui anunț de presă, evenimentul are loc la ora 18:00, în Piața Unirii din București. 

După deschiderea oficială a primului cort de campanie din Capitală, voluntarii vor strânge semnături pentru susținerea candidatului, se mai precizează în anunț.

Simion are nevoie de 100.000 de semnături pentru înscrierea candidaturii sale independente la alegerile europarlamentare din luna mai.

Liderul unionist și-a anunțat în ianuarie intenția de a candida la alegerile europarlamentare din luna mai.

Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion va aduce în atenția opiniei publice teme de interes național: Unirea Basarabiei cu România, protejarea drepturilor românilor din comunitățile istorice, sprijinirea românilor din județele Harghita și Covasna, valorificarea potențialului diasporei și contracararea sistemului mafiot care blochează dezvoltarea României și a Republicii Moldova.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »