web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Deputat ales în Parlamentul de la Chișinău: Vom aduce prezența Romaniei si mai mult în viața cetățenilor din Republica Moldova

Iulia Modiga 28 februarie 2019 0

 

Deputatul ales în Parlamentul de la Chișinău din partea blocului ACUM, Petru Frunze, promite că va stimula prezența României în viața de zi cu zi a cetățenilor Republicii Moldova și că votul lui va merge întotdeauna spre Unire.

În calitate de presedinte al Ligii Aleșilor Locali Unionisti din Republica Moldova aș vota pentru prima dată în calitate de deputat, Unirea Neamului Românesc (chiar dacă imediat as pierde mandatul de deputat). (…) La fiecare discuție cu alegătorii, am prezentat România ca un bun exemplu in lupta cu corupția, accesarea fondurilor europene, dezvoltarea infrastructurii și mediului de afaceri, în rezultat oamenii au condiții de viață cu mult mai bune.  Vom aduce prezența Romaniei si mai mult in viața cetățenilor din Republica Moldova, prin proiecte comune în baza acordurilor de înfrățire, dar și proiecte cu impact național. Deci, votul meu pentru Unire va fi mereu dar până atunci nu trebuie doar sa așteptăm, mai avem multe de făcut împreună cu echipa blocului ACUM”, a scris primarul de Puhoi pe Facebook.

Primarul satului Puhoi din raionul Ialoveni, Petru Frunze, a câștigat la alegerile de duminică duelul cu candidatul Partidului Democrat și fost ministru al Agriculturii Ion Sula, obținând mandatul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

La inițiativa primarului Petru Frunze, pe 31 ianuarie 2018, o Declarație de Unire a fost votată în unanimitate de către consilierii locali în satul Puhoi. Exemplul edilului a fost urmat și de alți peste 170 de primari din Republica Moldova.

Din august 2018, Petru Frunze a preluat președinția Ligii Aleșilor Locali Unioniști.

Satul Puhoi este înfrățit cu trei localități din România: Brănești și Moara Vlăsiei din județul Ilfov, comuna Șotânga, județul Dâmbovița și Ciortești, județul Iași.

În localitatea Puhoi, iluminatul stradal și reparația grădiniței au fost realizate cu sprijinul financiar al României, prin acordurile de colaborare încheiate.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »