web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Fără graniță la Prut: Gestul polițiștilor de frontieră din România și Republica Moldova

Iulia Modiga 1 martie 2019 0

 

Reprezentanți ai Poliţiei de Frontieră Română și ai Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova s-au întâlnit în prima zi de martie la mjlocul podului rutier Albiţa-Leuşeni pentru a-și dărui mărțișoare.

Acesta este cel de-al patrulea an consecutiv când polițiștii de frontieră de la Albița-Leușeni sărbătoresc împreună ziua de 1 martie.

Cu drag de mărțișor!

”Poliția de Frontieră vă dorește o primăvară deosebită, plină de energie, culoare, emoții și realizări frumoase!” – este mesajul transmis colegilor din România însoțit de simbolul primăverii. Pentru al patrulea an consecutiv, la mijlocul podului rutier Leușeni – Albița, polițiștii de frontieră din Republica Moldova și România se întâlnesc pentru a saluta împreună sosirea primăverii, oferindu-și reciproc mărțișorul, accesoriu ce va sta la piept toată luna martie. #PolițiadeFrontieră #primăvara2019

Publicată de Poliţia de Frontieră pe Vineri, 1 martie 2019

Poliția de Frontieră vă dorește o primăvară deosebită, plină de energie, culoare, emoții și realizări frumoase!”, a fost mesajul transmis de polițiștii de frontieră din Republica Moldova colegilor din România, însoțit de simbolul primăverii.

Un soare timid primăvăratic și un vânt rebel au fost martorii momentului plin de tinereţe, prospeţime şi căldură. Emoţii vii şi zâmbete calde au răsărit astăzi de ambele părţi ale râului Prut”, au transmis și polițiștii de frontieră din România.

Mărțișorul a fost înscris, în decembrie 2017, în Lista Reprezentativă a patrimoniului cultural imaterial al umanităţii a UNESCO. Dosarul a fost înaintat de România, Republica Moldova, Bulgaria și Macedonia.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »