web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Mobilizare generală în România, Republica Moldova și diaspora pentru candidatul independent George Simion

Iulia Modiga 2 martie 2019 0

 

Susținătorii candidatului independent la alegerile europarlamentare George Simion se vor întâlni duminică, la ora 13:00, în localitățile în care se află, din țară sau de peste hotare. În cadrul întâlnirilor, aceștia vor centraliza semnăturile strânse pentru înscrierea candidaturii lui George Simion în cursa electorală din luna mai și vor stabili strategia pentru colectarea altor semnături din cele 100.000 necesare.

„Toți cei care mă susțin au convingerea, asemenea mie, că Unirea face puterea. De aceea, îi îndemn pe cei care au colectat semnături pentru candidatura mea independentă să formeze în localitățile lor din România, Republica Moldova sau diaspora grupuri de inițiativă unite, puternice, care să ofere un exemplu de mobilizare pentru a face România Mare în Europa”, a declarat candidatul independent George Simion.

Lista cu persoanele de contact și punctele de întâlnire poate fi găsită pe site-ul candidatului George Simion:  https://bit.ly/2tI619R. Susținătorii care doresc să participe la întâlnire în localitatea lor pot completa formularul online și vor primi SMS cu locul în care aceasta va avea loc. Informații suplimentare pot fi aflate la numărul 0757807886 (Mădălina), se menționează într-un comunicat de presă.

Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion va aduce în atenția opiniei publice teme de interes național: Unirea Basarabiei cu România, protejarea drepturilor românilor din comunitățile istorice, sprijinirea românilor din județele Harghita și Covasna, valorificarea potențialului diasporei și contracararea sistemului mafiot din România și Republica Moldova vinovat de jaful antinational din ultimele decenii.

George Simion s-a născut la Focșani, a crescut la București, a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București și programul de masterat în Istoria Comunismului al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A înființat Platforma Unionistă Acțiunea 2012 și Alianța pentru Centenar, menită să marcheze corespunzător cei 100 de ani de la Marea Unire. A contribuit la acordurile de înfrățire a localităților din România cu cele din Republica Moldova și la adoptarea Declarațiilor de Unire din anul 2018. Este autorul lucrării „Blocați în labirint”, care prezintă o radiografie a situației actuale politice și sociale din Republica Moldova și care relevă principalele mituri fondatoare pentru statul dintre Prut și Nistru.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »