web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Cum tratează regimul Plahotniuc veteranii din războiul moldo-rus de la Nistru

Iulia Modiga 11 martie 2019 0

 

Veterani din războiul moldo-rus de la Nistru se odihnesc zilele acestea în stațiunea balneară Techirghiol, în apropiere de Constanța. Inițiativa le-a aparținut Asociației Tighina, prin Alexei Paluță, și lui George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare. Veteranii au avut, însă, emoții cu privire la deplasare, deoarece microbuzul care venea să îi ia din Chișinău și să îi ducă pe litoral a fost blocat în vamă. Motivul? Era microbuzul de campanie al lui George Simion, cu mesajul „România MARE în Europa”. 

Mașina condusă de Alexandru Rotaru a primit „consemn la frontieră” pentru a doua oară, fără nicio explicație.

Așa își tratează ei înaintașii, așa îi tratează pe oamenii care s-au sacrificat pentru independența Republicii Moldova, sub „Deșteaptă-te, române” și sub tricolorul nostru sfânt”, a precizat Rotaru.

Azi, microbuzul tricolor, cu numele meu pe el, iarăși nu a fost lăsat să treacă Prutul. Venea ca să îi ia pe acești veterani ai războiului de la Nistru din 1992 și să îi ducă la Techirghiol. E o acțiune umanitară pe care o organizăm de ani de zile. Rușine guvernului de la Chișinău și celor de la București care îi întrețin!”, a reacționat candidatul independent George Simion.

Pentru transportarea veteranilor a trebuit să fie identificată o soluție alternativă. Din Chișinău a fost găsit un alt mijloc de transport, care i-a condus pe veterani până în vamă, iar din vamă au fost preluați de microbuzul „România MARE în Europa”.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »