web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

George Simion, la Chișinău. Unde poate fi găsit acesta

Iulia Modiga 11 martie 2019 0

 

Candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion dă startul luni, la Chișinău, campaniei de strângere de semnături necesare înscrierii candidaturii în cursa electorală. Punctul de colectare a semnăturilor va fi deschis de la ora 16:00, lângă Oficiul Poștal Centru (vizavi de Primărie).

Biroul de presă al candidatului anunță că cei care doresc să semneze pentru a-l susține pe George Simion trebuie să aibă buletin sau pașaport românesc.

Autoritățile care se tem de mine mi-au interzis să îmi văd frații pentru o perioadă de 5 ani. Este revoltător, însă putem repara această nedreptate. Îi rog pe toți cei care au venit la marșurile unioniste și la alte evenimente pentru reîntregirea neamului, îi rog pe cei care s-au săturat să fie conduși de prădători care îi sărăcesc și îi alungă peste hotare să vină în centrul Chișinăului și să semneze pentru candidatura mea. În Parlamentul European voi fi vocea celor mulți din Republica Moldova”, a declarat candidatul independent George Simion.

Punctul de strângere a semnăturilor va fi deschis între orele 16:00 și 20:00, se arată într-un comunicat de presă.

Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, George Simion își propune să lupte în Parlamentul European pentru oprirea jafului antinațional comis de structuri mafiote de la București și Chișinău, pentru Unirea României cu Republica Moldova, pentru comunitățile de români din jurul granițelor, dar și din centrul țării, precum și pentru valorificarea diasporei puternice și demne.

George Simion are interdicție de intrare pe teritoriul Republicii Moldova pe o perioadă de 5 ani. Prin decizia de a-l declara pe liderul unionist indezirabil pe teritoriul Republicii Moldova, autoritățile de la Chișinău au încălcat dreptul fundamental al liberei circulații a cetățenilor europeni în Republica Moldova și au oferit un gest de neprietenie României, care a sprijinit necondiționat Republica Moldova, pe toate căile posibile, diplomatic și economic.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »