web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Moscova îl contrazice pe Dodon în privința conflictului transnistrean

Liviu G. Stan 11 martie 2019 0

 

Ministerul Afacerilor Externe de la Moscova consideră declarațiile despre o „rezolvare rapidă” a conflictului transnistrean drept „rupte de realitate”, spune Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt diplomației ruse. 

Maria Zaharova a răspuns astfel întrebării unei jurnaliste asupra unei afiormații a lui Igor Dodon, care a afirmat că, în urma alegerilor, conflictul transnistrean poate fi rezolvat în timpul apropiat, transmite Ziarul Național.

Când vin forțe politice care spun că un conflict de câteva decenii și aspectele problematice ale acestuia trebuie să fie abordate rapid, întrebarea este – cred ele că predecesorii lor nu înțelegeau acest lucru?”, a Zaharova, răspunzând la întrebarea unui jurnalist de la Moscova.

Zaharova a adăugat că „nu este nimic în neregulă cu intențiile politicienilor de a rezolva rapid problemele”.

Singura întrebare este dacă ei sunt într-adevăr realiști. Pentru că acest lucru nu este un mesaj teoretic, ci un postulat care ar trebui legat de istoria problemei și de posibilitățile reale”, a spus ea, citând declarația ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, potrivit căreia „este extrem de important ca diplomații, exact ca medicii, să nu dăuneze”.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »