web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

George Simion: „Orice român care luptă împotriva corupţiei este un bun cetăţean, iar această luptă trebuie continuată”

Liviu G. Stan 13 martie 2019 0

 

George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare, spune că nu este interesat de nicio formațiune politică apărute în ultimii ani în România.

„Nu mă interesează actualele partide politice. Nu cred că sunt de dreapta sau de stânga, că au o ideologie sau alta. Actualele partide au grupuri de interese, iar politicienii acţionează din oportunism. Mă îndoiesc de buna lor credinţă, cred că sunt mână în mână. Din bani publici s-au hrănit toţi conducătorii partidelor. Da, sunt împotriva corupţiei, acest fenomen trebuie oprit, dar trebuie să înţelegem întregul context, peisajul, jaful naţional la care am fost supuşi în ultimii 30 de ani”, a afirmat George Simion într-un interviu pentru DC News.

„Orice român care luptă împotriva corupţiei este un bun cetăţean, iar această luptă trebuie continuată. Acum întrebarea este: cine e dispus cu adevărat să o facă şi de ce nu vedem atât din partea preşedintelui cât şi din partea partidelor politice rezultate concrete? Altele erau aşteptările, în diaspora de exemplu românii sunt sătui de promisiuni. Oricine e bun atât timp cât termină cu această corupţie şi, practic, înlăturarea de la putere a unor criminali. Ei au fost criminali şi în 1989 şi 1990 când au omorât oameni la Revoluţie şi mineriade, sunt în continuare criminali pentru că ne omoară vieţile, necreând autostrăzi şi infrastructură, ne refuză şansele de a rămâne să muncim aici în ţară, ni-i alungă pe români în alte ţări din UE şi îi abandonează pe cei din Chişinău şi Cernăuţi”, a subliniat candidatul unionist.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »