web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Transilvania e România! George Simion, la Sfântu Gheorghe: De ce în inima țării e arborat steagul Ungariei?

Iulia Modiga 15 martie 2019 0

 

Candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion cere autorităților să explice de ce municipiul Sfântu Gheorghe este împânzit astăzi, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, cu drapele ale Ungariei și nici măcar un singur steag al României nu poate fi văzut în localitate.

Comunitățile istorice, diaspora, românii din Covasna și Harghita sunt obiective în jurul cărora trebuie să ne solidarizăm. Politicienii i-au vândut pe românii din centrul țării pe bani, pe funcții vremelnice. Se caută ură etnică, șovinism, extremism prin aceste steaguri arborate. Voi încerca să arborez tricolorul românesc aici pentru că aici e România. Sunt alături de românii noștri de aici, de Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș, de acești români umiliți în propria țară”, a declarat candidatul independent George Simion.

Continuăm documentarea încălcărilor legilor din SF.Gheorghe!

Publicată de George Simion pe Vineri, 15 martie 2019

 

La 15 martie se împlinesc 171 de ani de la Revoluţia Maghiară din 1848, considerată ca fiind Ziua Maghiarilor de Pretutindeni. În această zi au loc manifestații inclusiv la Sfântu Gheorghe.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »