web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

(VIDEO) Tricolorul românesc, interzis la Sfântu Gheorghe. George Simion: Să ne unim contra politicienilor care ne dezbină

Panico Alina 16 martie 2019 0

Candidatului independent la alegerile europarlamentare George Simion i-a fost interzisă vineri arborarea drapelului României în spațiul public, la Sfântu Gheorghe. În localitate s-a sărbătorit Ziua Maghiarilor de Pretutindeni și cu această ocazie au fost arborate zeci de steaguri ale Ungariei, încălcându-se, astfel, legislația națională.

E cazul să ne unim împotriva politicienilor care dezbină, de-asta au pus aceste steaguri aici, să dezbine. Românii din Covasna și Harghita sunt victime ale unui stat care i-a abandonat”, a declarat candidatul independent George Simion.

Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, George Simion își propune să lupte în Parlamentul European pentru drepturile românilor din Covasna și Harghita, pentru comunitățile istorice ale României și pentru Unirea cu Basarabia. De asemenea, Simion susține că în Parlamentul de la Bruxelles va fi o voce a românilor de pretutindeni, nu a partidelor politice.

Ozi ciudată de 15 martie, în centrul Țării

Ziua de 15martie, minus cele 15minute de rigoare, mi-am petrecut-o alături de românii din Sfântu Gheorghe. Sunt prieten cu ei de mulți ani și au fost alături mereu în lupta pentru reîntregirea Țării.Sunt români abandonați de partidele politice. Acțiunile provocatoare ale politicienilor unguri nu sunt menite decât să intimideze românii din zonă și să îi facă să plece. Dezbinare creezi când pui, sfidător, sute de steaguri ale Ungariei fără unul românesc.Voi fi vocea lor în Parlamentul European, a românilor fără voce!Până ocupăm funcții de demnitate publică, nu ne rămâne decât să arătăm în continuare abuzurile UDMR și să rămânem solidari cu românii din zonă. Fără ură, fără a fi șovini precum ei. Vă invităm să dați curs apelului doctorului Mihai Tîrnoveanu, de a dona către asociațiile de aici. Acesta este contul Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș, deschis la Banca Transilvania, sucursala Sfântu Gheorghe: RO45BTRLRONCRT0297418501

Publicată de George Simion pe Vineri, 15 martie 2019

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »