web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Tânără naistă din Republica Moldova, premiată în România

Iulia Modiga 18 martie 2019 0

 

Adriana Babin este din Orhei și studiază de la opt ani naiul. Tânăra basarabeancă a obținut locul 1 la Festivalul-concurs „Florile Ceahlăului” de la Piatra Neamț, secțiunea instrumente tradiționale.

De data asta locul 1 a insemnat cateva nopți nedormite, ore de asteptare si o experienta pe care am trait-o pentru prima data. Mii de multumiri domnului Negura Ion pentru încrederea de a merge la acest concurs de una singură, domnului dirijor Călin Corai pentru rabdarea colosala si grija pentru ca lucrările tuturor sa iasa la cel mai inalt nivel și desigur părinților mei care ca de obicei au cea mai mare încredere si imi oferă toata sustinerea de care am nevoie”, a scris instrumentista pe Facebook.

Locu 1 la Festival-concurs "Florile Ceahlăului" De data asta locul 1 a insemnat cateva nopți nedormite, ore de asteptare si o experienta pe care am trait-o pentru prima data. Mii de multumiri domnului Negura Ion pentru încrederea de a merge la acest concurs de una singură, domnului dirijor Calin Corai pentru rabdarea colosala si grija pentru ca lucrările tuturor sa iasa la cel mai inalt nivel și desigur părinților mei care ca de obicei au cea mai mare încredere si imi oferă toata sustinerea de care am nevoie.

Publicată de Adriana Babin pe Duminică, 17 martie 2019

Adriana Babin nu a fost singura premiată din Republica Moldova. Gabriel Nebunu a ocupat locul 2, Maria Cibotari a obținut mențiune la secţiunea canto tradiţional, 15-19 ani; Damian Spinei din Drochia – premiul 1 la secţiunea canto tradiţional, 20-25 ani; premiul „MIHAI BOTOFEI” oferit de Orchestra Ansamblului „Floricică de la munte” a ajuns la Daniel Condrea, originar din Strășeni.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »