web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Protest la Prut. Veterani din războiul moldo-rus de pe Nistru, batjocoriți de regimul Plahotniuc

Iulia Modiga 20 martie 2019 0

 

(ACTUALIZARE) Veteranii au fost nevoiți să se întoarcă în România, iar mâine vor porni spre casele lor cu un alt mijloc de transport.

5 veterani ai războiul ruso-moldovenesc din 92’ nu au fost lăsați să intre în RM pentru că mergeau în microbuzul tricolor cu inscripția România MARE în Europa. Oameni care au luptat pentru limba română și pentru libertatea voastră, inclusiv a ta, Vlad Plahotniuc. Mă întreb: de ce îți e frică? De George Simion, de unioniști sau de România MARE? Da, tu ești prea mic ca să înțelegi!  După ce am blocat zona neutra de la frontieră am fost obligați să ne întoarcem înapoi în țară.  Acești eroi sunt în siguranță și vor merge mâine cu un alt mijloc de transport în Republica Molotova”, a scris Alina Panico pe Facebook.

Mi-a fost dat să văd cum autoritățile de la Chișinău prin ordinele lor STUPIDE, au blocat accesul automobilul de campanie a lui George Simion pus la dispoziția celor 10 combatanți ce s-au aflat timp de 10 zile la sanatoriul balnear de recuperare TECHIRGHIOL, pentru proceduri medicale de reabilitare!! Toate aceste cheltuieli ar trebui să fie asumate de satul Republica Moldova, dar de unde, guvernările perindate la Chișinău ce nu ar face doar ca să scape de mărturiile vii a acelor evenimente, permanent au pus piedici tuturor inițiativelor ce ar ușura viața acelor invalizi și supravețuitori ai măcelului de la Nistru! Ieri acolo la Podul de la Giurghiulești întrebând reprezentanții postului poliției de frontieră,: „Bine nu permiteți accesul acestui autoturism, Puneți dar voi din partea autorităților o unitate de transport ca să ducă aceste persoane acasă ?” 
RĂSPUNSUL -o tiradă de întrebari, ce m-au lovit ca un fulger: „ În temeiul la ce? Dar ce au căutat acești invalizi în România?”, a precizat și unul dintre veterani.

Mai mulți veterani din războiul moldo-rus de la Nistru protestează în vama Giurgiulești pentru că nu sunt lăsați să treacă Prutul, înapoi în Republica Moldova. Motivul pentru care nu li se permite să se întoarcă din România, acasă? Aceștia se află în microbuzul de campanie al lui George Simion, cu mesajul „România MARE în Europa”.

Mașina condusă de Alexei Paluță, președintele Asociației Tighina, a primit „consemn la frontieră” pentru a treia oară, fără nicio explicație.

Niciun automobil nu circulă acum spre Republica Moldova și nici în sens invers, spre România.

Veteranii din războiul de pe Nistru s-au odihnit în stațiunea Techirghiol grație sprijinului oferit de Asociația Tighina și de candidatul independent la europarlamentare George Simion.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »