web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Mită electorală la cortul unui candidat la alegerile europarlamentare. „Nu avem mici și bere, dar…”

Iulia Modiga 25 martie 2019 0

 

Fructe proaspete din Basarabia pentru bucureșteni. La Guvernul României, la cortul pentru strângerea de semnături necesare înscrierii candidaturii independente a lui George Simion la alegerile europarlamentare se distribuie struguri și mere de peste Prut.

Cum nu avem mici și bere cu care să mituim alegătorii, am hotărât să aducem de peste Prut fructe crescute din pământ românesc. Pe termen mediu și lung, în România trebuie să aducem pe piață cât mai multe alimente proaspete din Basarabia, rezultate ale agriculturii naturale, fără chimicale. Voi întreprinde toate demersurile pentru certificarea bio europeană a legumelor și fructelor din stânga Prutului”, a declarat candidatul independent George Simion.

Fiecare semnatar pentru candidatura lui George Simion primește câte un ciorchine sau câte un măr la cortul din Piața Victoriei, pe traseul pietonal dintre Calea Victoriei și Str. Buzești.

George Simion a anunțat în această dimineață că mai are nevoie de 9000 de semnături pentru a atinge pragul de 100.000 necesar înscrierii candidaturii în cursa pentru europarlamentare.

28 martie este ultima zi în care se pot depune și înregistra candidaturile pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 26 mai.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »