web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Anunțul candidatului independent la europarlamentare George Simion în ajunul Zilei Unirii Basarabiei cu România

Iulia Modiga 26 martie 2019 0

 

George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare, va colecta ultimele 2000 de semnături penru înscrierea în cursa pentru alegerile europarlamentare în cadrul  concertului ,,Scrisoare pentru România MARE’’. Concertul organizat de Platforma Unionistă Acțiunea 2012, cu ocazia împlinirii 101 ani de la Unirea Basarabiei cu România, va avea loc miercuri, de la ora 18:00, în Parcul Kiseleff din București.

Marcăm împlinirea a 101 ani de la Unirea Basarabiei cu România printr-un dublu eveniment: încheiem campania de strângere de semnături pentru înscrierea candidaturii independente la alegerile europarlamentare și prin concertul ,,Scrisoare pentru România MARE’’. Cei care nu au semnat sau au prieteni care nu au semnat, vă rog veniți la concert, e ultima ocazie!’’, a declarat George Simion.

La evenimentul din Parcul Kiseleff și-au anunțat participarea artiști de pe ambele maluri de Prut: Nimeni Altu’, Cedry2k, Dragonu AKA 47, Ovidiu Lipan Țăndărică, Florin Chilian, Lorena Oltean, Mioara Velicu, Maria Gheorghiu, Nicu Mâță, Nicolae Voiculeț, Igor Cadelnic, Grupul Vouă, Tudor Ungureanu și Ansamblul Ștefan Vodă.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »