web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

George Simion, despre candidatura lui Leancă la europarlamentare: „Se vrea la Bruxelles, după ce în 1989 era rezident în Ambasada URSS”

Liviu G. Stan 5 aprilie 2019 0

 

George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare, a făcut un apel către președintele Partidului Popular European din Republica Moldova, Iurie Leancă, înscris şi el în cursa electorală, de a participa la o dezbatere televizată, în care să explice care erau atribuțiile sale în cadrul Ambasadei URSS în timpul Revoluției din 1989, alături de Dumitru Diacov, actualul Președinte de onoare al PDM, relatează Tomis News.

,,Se vrea la Bruxelles după ce în 1989 era rezident în Ambasada URSS, aici, în București. Dacă domnul Ponta nu știe, să caute ce făcea Leancă pe 21 decembrie 1989, alături de Dumitru Diacov. (…) Acum nu mai vrea în Ambasada URSS, acum vrea în Parlamentul European. Știu că Federația Rusă și-a trimis mulți reprezentanți în Parlamentul European. Așa că domnul Iurie Leancă, prin intermediul lui Victor Ponta n-o să facă decât să fie o adăugire la această listă de prieteni ai Federației Ruse în Parlamentul European. Și asta vreau să fac, să îi demasc pe prietenii Federației Ruse din Parlamentul European. Și încă un lucru: Iurie Leancă este prietenul cel mai bun al lui Vlad Plahotniuc – aici e durerea în 2019”, a declarat George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare, în cadrul unei emisiuni televizate.

Vicepremierul pentru Integrare Europeană, președintele Partidului Popular European din Republica Moldova, Iurie Leancă, a confirmat participarea sa în alegerile pentru Parlamentul European din partea partidului „Pro România”, condus de Victor Ponta, pe 27 martie, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Iurie Leancă, în vârstă de 55 de ani, a studiat la Institutul de Stat de Relații Internaționale din Moscova, între 1981–1986, şi şi-a început cariera în serviciul diplomatic sovietic, fiind în perioada mai-octombrie 1989 a fost funcționar la ambasada Uniunii Sovietice din București, România, în calitate de secretar secund.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »