web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

George Simion cumpără Fabricat în România

Panico Alina 6 aprilie 2019 0

 

George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare, cumpără Fabricat în România. Simion susține, în cadrul campaniei electorale, proiectul Cumpără Fabricat în România, lansat de clujeanul Dragoș Damian cu scopul de a face din industria de manufactură principalul motor al creșterii economice din țară.

,,Cumpăr Fabricat în România – un proiect economic pe care îl voi susține în cadrul campaniei pentru alegerile europarlamentare. Același lucru vreau să-l facă românii de pretutindeni pentru că producătorii autohtoni trebuie susținuți și încurajați să nu mai plece din țară, să-și poată asigura salarii decente acasă și să atragă investitori. Facem împreună din România o țară prosperă, cu o economie puternică, o țară MARE în Europa”, a declarat George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare.

Simion își propune ca în timpul campaniei electorale să viziteze 10 fabrici din România, să cumpere produse fabricate în țară, dar să și îndemne românii să cumpere Fabricat în România.

Acum zece ani, un tânăr îi ducea lumânări „părintelui spiritual” al republicii post-decembriste ROMÂNIA, Ion Iliescu, de ziua de naștere a acestuia. De atunci și până în prezent, s-au putut observa diverse mesaje în spațiul public pentru eroii de la Revoluție – EROII NU MOR NICIODATĂ, pentru Reîntregirea națională – BASARABIA e ROMÂNIA, sau campanii pentru sprijinirea arhitecturii autentice româneşti, pentru salvarea unor zone importante precum ROȘIA MONTANĂ și pentru susținerea școlilor românești din Cernăuți sau Tiraspol. În centrul lor s-a aflat George Simion. Economist, istoric, antreprenor, George Simion (n. 21.09.1986, Focșani), a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București (2005), Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București (2008) și studiile de masterat la Facultatea de Istorie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (2010).

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »