web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Traian Băsescu ar face alianță cu socialiștii

Victor Crăiescu 14 aprilie 2019 0

 

Din două rele, mai bine alegi răul mai mic. Aceasta pare să fie concluzia lui Traian Băsescu, fostul președinte al României, care a declarat la Chișinău că blocul ACUM al Maiei Sandu și al lui Andrei Năstase ar trebui să formeze guvernul cu PSRM al lui Igor Dodon.

Sursă foto: libertatea.ro

Sursă foto: libertatea.ro

Dacă discutăm de ACUM, te uiți ce e mai rău: să-l perpetuezi pe Plahotniuc și oligarhia lui la putere sau să fii într-un guvern cu socialiștii. Deci, ori cu Plahotniuc, ori cu socialiștii. Eu l-aș trece în opoziție pe Plahotniuc și m-aș duce cu socialiștii, ca să-l împiedice Dodon să duc țară către Moscova”, a precizat duminică Traian Băsescu.

Și în anul 2005, Traian Băsescu l-a îndemnat pe liderul Partidului Popular Creștin Democrat de la Chișinău, Iurie Roșca, să intre la guvernare împreună cu comunistul Vladimir Voronin.

În urma alegerilor parlamentare din 24 februarie, partidele politice din Republica Moldova nu au reuşit încă să ajungă la un acord comun pentru formarea unei majorităţi care să îşi asume guvernarea.

Din totalul celor 101 locuri în Parlamentul de la Chişinău, formaţiunea lui Igor Dodon, PSRM, a obţinut 35 de locuri, partidul condus de către Vladimir Plahotniuc, PDM – 30 de locuri, în timp ce blocului electoral ACUM, condus de Maia Sandu şi Andrei Năstase, i-au revenit 26 de locuri. Șapte mandate de deputat le-a obținut partidul lui Şor şi trei locuri – candidaţii independenţi.

 

 

 

 

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »