web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

VIDEO. George Simion, tur pe litoralul românesc: „Românii se înghesuie în Bulgaria, iar Castelul Reginei Maria din Mamaia se prăbușește!”

Liviu G. Stan 30 aprilie 2019 0

 

Candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion a vizitat din nou județul Constanța. Marți, acesta a făcut un tur al litoralului românesc, începând cu stațiunea Vama Veche și încheind cu stațiunea Mamaia, relatează Tomis News.

Alături de echipa sa, George Simion a luat la pas Vama Veche, într-un demers de campanie electorală în care s-a întâlnit atât cu susținători, cât și cu oameni care și-au exprimat dezamăgirea față de partidele politice și.

Ajuns în stațiunea Mamaia, Simion a transmis un mesaj de la castelul Reginei Maria:

Castelul Reginei Maria din Mamaia are în prezent statut de monument istoric. Castelul a fost construit în perioada 1923 – 1926, după planurile arhitectului Mario Stoppa, pentru Regina Maria a României. Aici, regele Mihai și-a petrecut o parte din verile copilăriei. După 1989, vila a fost lăsată de izbeliște, așteptând finanțarea pentru reabilitarea care nu mai vine.

În prezent, modul în care este conservat și utilizat monumentul face obiectul unor dispute, concretizate prin acțiuni legale, în sensul că Ministerul Culturii i-a chemat în judecată pe proprietari și pe reprezentanții societății Mamaia SA, cea care a tranzacționat monumentul istoric în anul 2003, castelul fiind vândut către societatea Light System fără ca statul să își exercite dreptul de preemțiune, conform Legii 422/2001.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »