web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Fostul „ministru al securității” din reg. transnistreană, descris de un propagandist rus ca fiind un „torționar terminat”

Liviu G. Stan 2 mai 2019 0

 

Separatistul Vladimir Antiufeev, fostul „ministru al securității” din regiunea transnistreană, este descris în memoriile unui activist pro-rus ca fiind un „om mârșav” și un „torționar terminat”, relatează Deschide.md.

Vladimir Antiufeev

Antiufeev și-a pus propriii oameni în conducerea așa-numitelor structuri de forță din republica separatistă Donețk și a stat în spatele răspândirii unor minciuni privind pregătirea unor atacuri chimice.

Propagandistul rus Roman Manekin a publicat o serie de memorii despre modul în care funcționează așa-numita Republică Populară Donețk. În acestea se regăsește și portretul fostului „ministru al securității” din regiunea transnistreană, Vladimir Antiufeev. Acesta este descris ca fiind un „om mârșav” și un „torționar terminat”.

„Transnistrenii.

Transnistrenii au venit în Donbas împreună cu Antiufeev – un activist care s-a îmbogățit din furturi în timpul războiului moldo-transnistrean. Au sosit într-o coloană de vehicule, care urmau să fie repartizate structurilor de forță din DNR. Antiufeev s-a autonumit șef al «forțelor» transnistrene și și-a pus propriii oameni la conducerea procuraturii, ministerului afacerilor interne și al securității.

Oamenii din Donețk s-au expus despre Antiufeev ca despre un torționar terminat și un mârșav. Nu-l cunosc din prima ipostază, însă, în ceea ce privește a doua, el și-a manifestat-o în societate, impunându-l pe Strelkov care s-a întors din Slaviansk să declare la TV (el stând în spatele acestuia) că ucrainenii pregătesc un atac chimic asupra Donețkului, ceea ce a fost nu doar o minciună evidentă, ci o minciună care poate fi ușor denunțată”, a scris Manekin.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »