web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Universitatea din Cernăuţi invită la studii tinerii români din regiune

Iulia Modiga 10 mai 2019 0

 

Universitatea Naţională „Iuri Fedkovyci” din oraşul Cernăuţi este una dintre instituţiile de învăţământ superior care se numără printre universităţile de prestigiu din Ucraina. Aici studiază mii de tineri din toate regiunile ţării, transmite www.bucpress.eu. Catedra de Filologie Română şi Clasică din cadrul Facultăţii de Litere a universităţii cernăuţene are şi ea o istorie aparte. Aici şi-au făcut studiile pe parcursul anilor mari personalităţi ale literaturii şi culturii române din nordul Bucovinei, poeţi, scriitori, jurnalişti, academiciani, profesori, editori. Astăzi, Universitatea Naţională „Iuri Fedkovyci” din Cernăuţi anunţă noi specializări pentru viitorii studenţi, tineri români din Ucraina.

Catedra de Filologie Română și Clasică lansează două specializări noi, actuale din perspectiva cerințelor pieței forței de muncă: „Filologie (limba și literatura română + limba engleză)” și „Filologie (traducere româno- ucraineană). În afara acestor noi specializări, se organizează concurs de admitere și pentru programele de studii universitare „Învățământ mediu (Limba și literatura română)” și „Filologie (Limba și literatura română)”, care, pe lângă pregătirea de specialitate asigură pregătirea psihopedagogică, didactică și practică, necesară carierei didactice. După terminarea cursurilor universitare, studenții pot urma cursuri de masterat (cu o durată de 3 semestre).

Cei interesaţi pot afla mai multe informaţii la numărul de telefon +38 0372 584834 sau prin intermediul adresei electronice [email protected]

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »