web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

După ce Procuratura de la Moscova a recunoscut „suveranitatea RMN”, separatiștii de la Tiraspol și-au relansat pretențiile asupra unor localități aflate sub controlul Chișinăului

Liviu G. Stan 5 iunie 2019 0

 

Tiraspolul își relansează pretențiile asupra unor localități din zona de securitate, aflate sub jurisdicția Republicii Moldova, transmite Radio Chișinău.

Sursă foto: romanialibera.ro

Sursă foto: romanialibera.ro

Într-un nou decret semnat marți, 4 iunie, de liderul separatist Vadim Krasnoselski se menționează din nou despre satele Varniţa, Copanca, Molovata Nouă, Cocieri, Pohrebea, Doroţcaia, Coşniţa, Pîrîta, Hagimus, Fîrlădeni şi Hîrbovăţ ca teritoriu „RMN aflat temporar sub controlul Republicii Moldova”.

Este vorba de un așa-numit „decret privind asigurarea liberei circulaţii a cetăţenilor străini care locuiesc permanent în localităţile din RMN situate pe teritoriile aflate temporar sub controlul Republicii Moldova, precum şi în unele localităţi aflate în zona de frontieră a Moldovei”, informează Infotag.

Documentul a fost emis în ziua când la Tiraspol s-a aflat vicepremierul rus Dmitrii Kozak, cunoscut ca autor al unui plan de federalizare a R. Moldova.

Potrivit informațiilor oferite într-un răspuns la unul dintre dosarele reprezentate de către avocații Asociației Promo-LEX, regiunea transnistreană a Republicii Moldova este calificată în mod oficial drept „stat suveran” de către Procuratura Generală de la Moscova.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »