web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Marius Lulea: Trădare la Chişinău. Maia Sandu şi Andrei Năstase fac alianţă cu socialiştii

Liviu G. Stan 6 iunie 2019 0

 

După o întâlnire cu Kozak, care nici nu ar fi trebuit să aibă loc, Maia Sandu şi Andrei Năstase au luat o decizie istorică: trădează electoratul pro-european şi fac alianţă cu socialiştii. Decizia reprezintă o puternică lovitură pentru politicienii români care au girat aceste formaţiuni politice şi care astăzi trădează, scrie Marius Lulea într-un articol de opinie publicat pe blogurile Adevărul. 

Sursă: diez.md

Sursă: diez.md

Situaţia la Chişinău este la moment dramatică. Politicienii de la Bucureşti şi-au băgat iar coada superficial în politica de la Chişinău, au îndemnat electoratul pro-european şi au girat pentru Maia Sandu şi Andrei Năstase. România trebuie să refuze pe viitor orice implicare în politica de acolo, dar nu o va face.

Nu este vorba doar despre fostul preşedinte Traian Băsescu, ci de absolut toate partidele politice. Fostul preşedinte dovedeşte încă o dată naivitate şi superficialitate în abordarea problemei Basarabiei împreună cu toată echipa sa. Problema că jocul lui înseamnă drama fraţilor de dincolo de Prut.

Nu a trecut mult de la câştigarea alegerilor şi Maia Sandu şi Andrei Năstase vin cu o decizie de trădare de-a dreptul istorică: fac alianţă cu socialiştii. Sunt curios ce spun acum deputaţii unionişti aleşi pe aceste liste: continuă în acest format dezastruos? Vor fi ei oare părtaşi la această acţiune antiromânească?

Citiți aici articolul integral. 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »