web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Semnează petiția „Unirea e singura soluție pentru Rep. Moldova”

Liviu G. Stan 14 iunie 2019 0

 

Liderul unioniștilor, George Simion, îndeamnă pe moldovenii de peste Prut să semneze petiția „Unirea e singura soluție pentru Republica Moldova”.

Foto: Cristina Zelinschi

Foto: Cristina Zelinschi

„Rugăm toți cetățenii Republicii Moldova  și entitățile din  care fac parte (primării, parohii, instituții de învățământ, colective de muncă etc) să semneze și să își asume în nume propriu și al colectivului textul următoarei petiții”, a scris pe site-ul său George Simion.

Textul petiției: 

APEL

al reprezentanților societății civile din Republica Moldova

către UE, SUA, NATO și România

 

Noi, reprezentanți ai societății civile din Republica Moldova, constatând degradarea fără precedent a situației politice și sociale, pericolul iminent al destabilizării spațiului în care locuim, frontieră a NATO și UE, pericolul ocupării prin mijloace specifice războiului hibrid a Republicii Moldova de către Rusia, facem apel la Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii, NATO, Parlamentul României, Președintele României, Guvernului României, clasa politică de la Chișinău, să ia în considerare demararea imediată a reunificării celor două state românești, răspunzând astfel Declarației Parlamentului României din 27 martie 2018.

Considerăm că reunificarea urgentă va stabiliza zona, va aduce prosperitate și un trai mai bun cetățenilor Republicii Moldova din care un milion au cetățenia română.

Pericolul unui război civil este iminent ca și pericolul care planează asupra milionului de cetățeni români pe care România are datoria să îi apere.

Petiția poate fi SEMNATĂ AICI.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »