web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Plahotniuc a părăsit Rep. Moldova/ Reacția Departamentului de Stat al SUA la decizia PDM de a ceda puterea

Liviu G. Stan 15 iunie 2019 0

 

Liderul PDM, Vladimir Plahotniuc, a părăsit Republica Moldova, transmite formațiunea sa politică într-un comunicat de presă. 

„În legătura cu speculaţiile apărute în presă despre aşa-zisa dispariţie a liderului PDM, precizăm că domnul Vlad Plahotniuc a plecat pentru câteva zile din ţară, la familia sa. Facem apel, pe această cale, să fie evitate speculaţiile şi informaţiile neverificate. Recent, cetăţenii au fost intoxicaţi cu o campanie de manipulare asemănătoare, când au fost publicate informaţii false despre starea sănătăţii sale. Este regretabil că se operează cu astfel de ştiri false, care induc în eroare opinia publică”, se arată în comunicatul PDM.

Plecarea lui Plahotniuc din Republica Moldova se petrece la mai puțin de o zi de la anunțul privind ieșirea de la guvernare a PDM.

Între timp, Departamentul american de Stat a anunțat, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul său oficial, că salută decizia PDM de a face transferul de putere guvernamentală premierului desemnat, Maia Sandu, și coaliției parlamentare.

„Este încurajator faptul că atât coaliția, cât și fostul Guvern au convenit asupra unui transfer pașnic al puterii, care reflectă voința poporului Republicii Moldova. Facem apel la reținere în această perioadă de tranziție”, precizează Departamentul de Stat.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »