web analytics

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, în vizită la București

Iulia Modiga 24 iunie 2019 0

 

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chișinău, Nicu Popescu, va efectua o vizită la București pe 1 iulie, la invitația șefului diplomației din România, Teodor Meleșcanu.

Am avut o convorbire telefonică cordială cu ministrul Afacerilor Externe al României, Teodor Meleșcanu. Am discutat despre relația privilegiată dintre țările noastre şi interesul comun pentru dezvoltarea acesteia în spiritul Parteneriatului Strategic bilateral, dar şi despre cooperarea noastră în domeniul integrării europene. Am acceptat invitația domnului Meleşcanu de a efectua o vizită la București, la 1 iulie 2019”, a declarat Nicu Popescu.

În cadrul convorbirii telefonice, șeful diplomației române i-a transmis ministrului Nicolae Popescu invitația de a efectua o vizită la București, pentru a discuta despre consolidarea relației bilaterale speciale, inclusiv din perspectiva avansării obiectivelor europene ale Republicii Moldova, precum și despre alte teme de interes comun”, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului de Externe de la București.

Noul ministrul de Externe al Republicii Moldova Nicu Popescu a depus jurământul de învestire pe 11 iunie, după ce Guvernul Sandu a fost învestit în funcţie pe 8 iunie.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »