web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Vicepremierul de la Chișinău, după întrevederea cu președintele României Klaus Iohannis: Există o viziune comună

Iulia Modiga 2 iulie 2019 0

 

Vicepremierul de la Chișinău, Andrei Năstase, a apreciat după întrevederea avută astăzi la București cu președintele României, Klaus Iohannis, că există o viziune comună cu privire la necesitatea susținerii proceselor democratice și relansării agendei de reforme menite să readucă Republica Moldova pe făgașul statului de drept și al valorilor europene.

Mă bucur deosebit de mult că am avut privilegiul de a efectua astăzi prima mea vizită în calitate de Viceprim-ministru și ministru al afacerilor interne al Republicii Moldova în România, partenerul care a susținut parcursul european al țării noastre și care a avut un aport esențial în vederea depășirii crizei politice recente de la Chișinău”, a scris Andrei Năstase pe Facebook.

Ministrul a mai spus că în discuțiile cu președintele României a constatat că au o viziune comună „cu privire la necesitatea susținerii proceselor democratice și relansării agendei de reforme menite să readucă Republica Moldova pe făgașul statului de drept și al valorilor europene”.

Totodată, am discutat despre necesitatea consolidării securității la nivel regional, inclusiv la frontiera de Est a Uniunii Europene care constituie un deziderat comun al ambelor părți”, a mai menționat Andrei Năstase.

Vicepremierul Andrei Năstase efectuează alături de primul ministru Maia Sandu o vizită de lucru la București, prima de acest fel de la formarea Guvernului de la Chișinău.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »