web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Directoarea unui liceu românesc din regiunea transnistreană, reținută abuziv la postul de control Doroțcaia

Liviu G. Stan 3 iulie 2019 0

 

Directoarea Liceului Teoretic „Ștefan cel Mare și Sfânt” din orașul Grigoriopol, Eleonora Cercavschi, ar fi fost reținută abuziv, miercuri, la postul de control din Doroţcaia de vameşii transnistreni, transmite Unimedia. 

Sursă foto: moldova.org

„Ei au solicitat Eleonorei Cercavschi, în ciuda prezentării legitimației de profesor, să coboare din automobil, astfel încât acesta să fie verificat, directoarea a dat geamurile mașinii în jos, dar a refuzat să părăsească automobilul. La solicitarea acesteia de a întocmi un proces verbal, grănicerii au zis că nu pot oferi un asemenea document. În scurt timp Eleonorei Cercavschi i-au permis să plece. Subliniem că Eleonora Cercavschi, traversând de dimineață același post vamal, în drum spre teritoriul controlat, la fel a fost reținută mai mult decât de obicei”, se arată într-un comunicat emis de Asociația Promo-LEX.

Nu este pentru prima dată când directoarea Liceului „Ştefan cel Mare” din Grigoriopol este reținută. Un alt caz a avut loc cu aproximativ un an în urmă, când mașina acesteia a fost confiscată pe motiv că numerele de înmatriculare ale mașinii pe care o conducea ar fi fost false.

Asociaţia Promo-LEX a calificat incidentul drept o nouă intimidare a pedagogilor școlilor cu predare în limba română din regiunea transnistreană.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »