web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

VIDEO – Cimitirul Eroilor din Chișinău a fost vandalizat

Liviu G. Stan 9 iulie 2019 0

 

Cimitirul Eroilor de pe bulevardul Decebal din Chișinău, unde își au locul de veci peste 1.600 de ostași de diverse naționalități, a fost vandalizat. Anunțul a fost făcut de președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, pe o rețea de socializare. 

Cimitirul Eroilor – vandalizat!

Publicată de Vlad Bilețchi pe Luni, 8 iulie 2019

Potrivit lui Bilețchi, infracțiunea ar fi avut loc weekendul trecut. „Au fost distruse, tăiate și rupte bannerele de informare cu privire la amplasarea Cimitirului Eroilor, lanțurile au fost rupte, o mizerie de nedescris. Este peisajul sumbru în care se află acum Cimitirul Eroilor. Din imagini se vede clar că totul este făcut intenționat pentru a sabota și a denigra munca noastră de aproape un an de reparație a locului de veci. Regretăm că indiferența oamenilor dăunează unui scop nobil asumat de noi. Promitem că vom continua lucrările la acest șantier”, a declarat Vlad Bilețchi.

Ulterior, membrii ODIP au evacuat bannerele și alte elemente distruse, pentru a preveni alte încercări de vandalizare.

Bannerele au fost tocmai demontate!Le vom repara pentru a le putea folosi în alte campanii!Faceți cunoștință cu un bun român patriot care ne este mereu alături la ajutor – Petru Nederiță!

Publicată de Vlad Bilețchi pe Luni, 8 iulie 2019

Recent, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi a anunțat că lucrările de reparație a Cimitirului Eroilor au fost stopate. Totul din cauza plângerilor depuse la Procuratură și Primărie de actualul președinte al Comitetului pentru Salvarea Complexului Memorial Cimitirul Eroilor, Veaceslav Verlan. Potrivit lui Bilețchi, Veaceslav Verlan și-a asumat public, în octombrie 2018, să contribuie la renovarea locului de veci, ca într-un final să „ajute” la stoparea lucrărilor de reparație.

Lucrările de reparație la Cimitirului Eroilor din capitală au fost începute în luna octombrie 2018, de Asociația „UNIREA-ODIP”. Până acum au fost investiți peste 264 de mii de lei.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »