web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Travel Mix din România intră pe piața din Republica Moldova

Iulia Modiga 22 august 2019 0

 

Televiziunea de turism Travel Mix din România va putea fi urmărită și în Republica Moldova în calitate Ultra HD. Anunțul a fost făcut de compania Orange.

Sursă foto: bunadimineata.ro

Sursă foto: bunadimineata.ro

Canalul Travel Mix 4K este dedicat turismului, cu emisiunii realizate în şi despre România, precum şi despre alte destinații de interes general.

Canalul TV se adresează unui public larg interesat de un conţinut de relaxare, reprezentând mai mult decat o sursă de inspiraţie pentru alegerea unei destinaţii de vacanţă. Este o televiziune adresată tuturor telespectatorilor care iubesc natura şi călătoriile, dar şi celor care activează în industria de turism din România.

Tematica emisiunilor de la Travel Mix este foarte diversificată: de la oraşele lumii, capitale europene, ghid de călătorie, destinaţii de lux, croaziere, destinaţii exotice, hoteluri de lux, restaurante de top, bar & pub, parcuri de distracţie, travel shopping, business travel, plaje de vis, pârtii de ski, trasee turistice, agenţii de turism, last minute, sporturi de vacanţă, locuri şi oameni, jurnalist de ocazie, pescar în românia, descoperă România, balneo turism, agro turism, muzee sub lupă, istorie şi tradiţii, lăcaşuri de cult, rezervaţii naturale, comorile din adâncuri, secretele naturii şi până la o serie de emisiuni gastronomice care prezintă reţete, secrete şi arome din întreaga lume.

Orange precizează că Travel Mix 4K este accesibil în cadrul abonamentelor primare Internet + TV Acasă sau TV Acasă, cu un televizor care susţine formatul 4K/UHD şi conectare prin modul CI+.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »