web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Incident în tabăra de la Sulina: Tinerii din R. Moldova nu sunt lăsați să comemoreze ziua semnării Pactului Ribbentrop-Molotov

Victor Crăiescu 23 august 2019 1

 

Tinerii din Republica Moldova aflați la odihnă în  tabăra de vară ,,ARC-2019”, desfășurată la Centrul de agrement din Sulina, județul Tulcea, nu sunt lăsați să coboare drapelul în bernă și să țină un moment de reculegere în contextul împlinirii a 80 de ani de la semnarea Pactului criminal Ribbentrop-Molotov, care a dus la pierderea unei părți din teritoriul României.

„Nu filmați și nu postați chestiile astea”, „poate fi interpretat politic, dat fiind că avem două țări” sunt replici ale coordonatorului din tabăra de vară, care le interzice tinerilor din stânga Prutului să comemoreze data de 23 august 1939. „Asta e o tabără apolitică, în care voi ați venit să vă simțiți bine și ar trebui lăsată așa”, a mai spus reprezentantul statului român.

Un alt bărbat cataloghează coborârea drapelului în bernă drept „infracțiune”. „Unde ești tu acum? Ești în Moldova sau în România?”, îi întreabă acesta.

„Am venit acasă și mi-au spus că aici nu suntem la noi, ca să facem ce vrem noi! Dacă nici în România nu avem dreptul de a ne manifesta patriotismul unde să mergem?…”, a scris pe Facebook unul dintre tinerii dojeniți.

Publicată de Madan Ana Maria pe Vineri, 23 august 2019

Publicată de Madan Ana Maria pe Vineri, 23 august 2019

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

Leave A Response »