web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Referendum pentru Unire

Zgherea Natalia 30 august 2019 0

 

Candidatul independent la alegerile prezidențiale din România, Radu Moraru, a declarat că va declanșa un referendum pentru Unire când va ajunge șeful statului. Anunțul a fost făcut vineri, în cadrul lansării candidaturii la Chișinău.

Sursă foto: secundatv.ro

Sursă foto: secundatv.ro

Într-un interviu acordat Ziarului Național, realizatorul emisiunii Nașul TV a precizat că ar vrea să „nășească” toți românii de pretutindeni, inclusiv pe cei din Basarabia. Promisiunea lui electorală este că va face Unirea în 2020 dacă va ajunge președinte. „Niciun președinte al României nu a avut curaj să unească România Mare. Eu voi face Marea Unire. Simplu, pragmatic și concret. Și foarte rapid”, susține acesta.

La Chișinău, Radu Moraru a avut o întâlnire electorală cu  toți cei care doresc „Marea Unire, cu Țara Mamă și bogată”. „Nașul” recunoaște că a fost doar o singură dată peste Prut, și că cetățenii din Republica Moldova nu îl cunosc, dar garantează că Basarabia este în inima și lupta lui.

Singura opțiune este Unirea. Fiindcă România este în UE, NATO, are parteneriat privilegiat cu USA și are bani și resurse. Basarabia să facă referendum. Eu ca președinte voi adopta imediat acest referendum”, a mai adăugat.

Alegerile prezidențiale din România vor avea loc pe 10 noiembrie pentru primul tur și 24 noiembrie pentru turul doi. Până în acest moment, paisprezece candidați s-au înregistrat pentru postul de șef al statului. Dacă niciun candidat nu va primi peste 50% din voturile valabil exprimate din primul tur, se va organiza cel de-al doilea scrutin.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »