web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Unionistul Anatol Ursu candidează la alegerile din octombrie: Voi fi vocea diasporei

Zgherea Natalia 1 septembrie 2019 0

 

Anatol Ursu, vicepreședinte al Partidului Popular Românesc de la Chișinău, a depus documentele pentru a candida la alegerile parlamentare din octombrie, pe circumscripția 50- Europa de Vest.

Anunțul a fost făcut pe contul său de Facebook, Ursu menționând că va fi recunoscător tuturor celor care vor fi dispuși să-i susțină candidatura.

Decizia de a înainta candidatura mea pentru circumscripția 50 – Europa de Vest, a fost una luată de comun acord în cadrul echipei Partidului Popular Românesc. Voi depune toate eforturile pentru a fi în Parlamentul de la Chișinău vocea diasporei, plecată în mare parte peste hotare datorită pașaportului românesc”, a declarat pentru InfoPrut Anatol Ursu.

Recent, Partidul Liberal Reformator și-a schimbat denumirea în Partidul Popular Românesc, președinte al formațiunii find ales jurnalistul Vlad Țurcanu.

Printre vicepreședinții formațiunii politice se regăsesc liderul Blocului Unității Naționale Ion Leașcenco, istoricul Ion Varta, activistul civic Anatol Ursu, prorectorul Universității de Stat „Dimitrie Cantermir”, Tatiana Potîng, Oleg Bodrug, fost vicepreședinte al Parlamentului, Valeriu Saharneanu, ex-deputat Ana Bejan, fostul prefect al raionului Soroca.

Odată cu alegerile locale generale din 20 octombrie din Republica Moldova vor avea loc și alegeri parlamentare noi în patru circumscripții: 17- Nisporeni, 33- Chișinău, 48- Transnistria de sud și 50- Europa de Vest. Aceste circumscripții au devenit vacante după ce deputații Vladimir Plahotniuc și Viorel Melnic și-au depus mandatele de deputați, iar Andrei Năstase și Maia Sandu au ales funcțiile de prim-ministru și, respectiv, vicepremier.

 

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »