web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Valeriu Munteanu: „Unirea este pentru Rep. Moldova astăzi, mâine și peste 10 ani de zile, și peste 20 de ani, unica soluție pentru propășire”

Zgherea Natalia 2 septembrie 2019 0

 

Liderul partidului USB (Uniunea Salvați Basarabia), Valeriu Munteanu, a declarat, în cadrul unei emisiuni de la Europa Liberă, că primarii din satele Republicii Moldova sunt cei mai unioniști.

Invitat în cadrul emisiunii, Valeriu Munteanu a declarat că unirea trebuie pregătită ideologic și formațional.

„Rusia nu va putea rezista în formula în care este, putinismul va pica, Rusia va încerca să aibă o cotitură după modelul anului 1917-1918. Ţinând o Rusie puternică, militarizată şi influentă în această zonă va fi foarte complicat. Iar în momentul în care ruşii din Rusia se vor ridica şi vor crea o cotitură şi îi vor lăsa pe ceilalţi, atunci noi vom putea face Unirea”, a menționat politicianul.

Peste 125 de localități și 3 raioane din Republica Moldova au votat, începând cu 23 ianuarie  2018, Declarații de Unire cu România.

În Declarație se arăta că „în numele locuitorilor Moldovei răsăritene în general şi al cetăţenilor comunei noastre în particular, în puterea dreptului istoric şi dreptului de neam, pe baza principiului ca noroadele singure să-şi hotărască soarta lor de azi înainte şi pentru totdeauna, comuna Ruseni, raionul Edineț se unește cu Țara-Mamă România”.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »