web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Președintele Partidului Popular Românesc, Vlad Țurcanu: „Suntem parte din România și am fost ocupați de ruși”

Zgherea Natalia 2 septembrie 2019 0

 

Vlad Țurcanu, președintele Partidului Popular Românesc, a declarat, pentru Radio Chișinău, că toate argumentele sunt de partea unui viitor comun cu România.

Invitat în cadrul emisiunii Oamenii cetății, Vlad Țurcanu a vorbit despre neajunsurile Republicii Moldova și vizunea sa politică.

„Pentru că noi suntem o parte a poporului român și nimic din ceea ce au încercat unii să inventeze că ne-ar caracteriza din punct de vedere identitar nu poate rezista în timp, pentru că nu este adevărat. Niciodată nu vom reuși să edificăm aici în R. Moldova o viață frumoasă, câtă vreme vom contesta niște adevăruri clare, că suntem parte din România și am fost ocupați de ruși”, a declarat acesta.

Insistând pe soluția unirii celor două state românești, Țurcanu a subliniat faptul că respingerea în continuare a realității dovedește că nu suntem sinceri cu noi înșine.

„Toate argumentele sunt de partea unui viitor comun cu România. Tot ce se vorbește împotriva ideii de apropiere a etnicilor români din R. Moldova de România nu rezistă niciunei critici. Este evident și cine sfidează aceste evidențe nu face decât să prelungească această agonie în care se zbate această societate”, a încheiat.

Recent, jurnalistul Vlad Țurcanu a fost ales președinte al Partidului Popular Românesc, formațiunea schimbându-și denumirea din Partidul Liberal Reformator.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »