web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

ACUM și PSRM, acuzate de blat privind Primăria Chișinăului

Natalia Zgherea 3 septembrie 2019 0

 

Mișcarea Populară „Antimafie” îndeamnă partidele de dreapta să înainteze un candidat comun pentru funcția de primar general al Chișinăului, pentru a se lupta cu cel propus din partea PSRM.

Sursă foto: unimedia.info

Sursă foto: unimedia.info

Vicepreședintele Mișcării „Antimafie”, Daniela Bodrug, a declarat că Republica Moldova se află într-o primejdie, care vine din partea „odioasei alianțe a Blocului ACUM și PSRM”.

„Toate acțiunile Blocului ACUM indică la existența unor înțelegeri ascunse cu Dodon pentru cedarea unor instituții pentru controlul acestora. PSRM a început deja campania electorală în municipiul Chișinău, iar tărăgănarea anunțării unui candidat din partea Blocului ACUM pare a fi parte a unui blat, care are menirea să favorizeze candidatul socialiștilor”, a declarat Bodrug în cadrul unei conferințe de presă.

În acest sens, vicepreședinta Mișcării „Antimafie” consideră că partidele de dreapta trebuie să înainteze un candidat comun pentru funcția de primar general.

„Mișcarea Populară „Antimafie” nu va înainta un candidat pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău cu scopul de a sprijini un candidat comun din partea forțelor unioniste. Chemăm partidele unioniste să depună eforturi în identificarea acestui candidat unic”, a încheiat aceasta.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »