web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Bucureștenii, îndemnați să doneze cărți pentru elevii din Cernăuți

Natalia Zgherea 4 septembrie 2019 0

 

Bucureștenii sunt invitați să doneze cărți pentru elevii Gimnaziului „Alexandru cel Bun” din Cernăuți. Inițiativa vine în completarea proiectului de amenajare a Cabinetului de limba și literatura română din cadrul acestei instituții.

Sursă foto: psnews.ro

Sursă foto: psnews.ro

La cele nouă Puncte de Informare și Asistență și la cele două sedii ale Magazinului SocialXChange din sectorul 6 sunt așteptate cărți de orice tip- beletristică, manuale, culegeri școlare sau cărți de colorat, pentru a fi donate, ulterior, elevilor din școala românească din Cernăuți.

Primăria Sectorului 6, cu sprijinul Asociației Liber la Educație, Cultură și Sport, au pornit un proiect de amenajare a Cabinetului de limba și literatura română din cadrul Gimnaziului, astfel copiii vor beneficia de dotări precum TV, laptopuri, tablă multimedia cu proiector și bănci și scaune noi.

„Mă bucur să le putem fi alături românilor din jurul României, prin amenajarea Cabinetului de limba și literatura română, așa că în următoarele două săptămâni îi invit pe toți membrii comunității noastre să doneze cărți”, a spus primarul Gabriel Mutu.

Punctele de Informare și Asistență din Sectorul 6 funcționează de luni până vineri, între orele 10:00 – 18:00, și sâmbăta, între 10:00 – 14:00, iar adresele sunt următoarele:

  1. Iuliu Maniu/Valea Cascadelor – pe partea cu Parcul Păcii;
  2. Constructorilor/Calea Giulești – pe partea cu Calea Giulești;
  3. Parcul Drumul Taberei – pe diagonală de magazinul Carrefour (fost Billa);
  4. Calea Crângași – ieșirea de la Metrou spre Bd. Constructorilor;
  5. Pasajul Lujerului – vizavi de hypermarketul Cora;
  6. Timișoara/Str. Brașov – vizavi de Plaza România;
  7. Piața Drumul Taberei;
  8. Piața Valea Ialomiței;
  9. Piața Veteranilor.

Magazinele SocialXChange sunt situate pe Aleea Crângași nr. 3 și pe Aleea Lunca Cernei 6A, iar programul de lucru este luni, marți, joi, între orele 8:00 – 16:30miercuri, între orele 08:00 -18:00 și vineri, între orele 08:00 -14:00.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »