web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Liderul Blocului Unității Naționale, Ion Leașcenco, va candida la parlamentare: „Avem nevoie de oameni noi și de o nouă abordare”

Natalia Zgherea 5 septembrie 2019 0

 

Președintele Blocului Unității Naționale, Ion Leașcenco, va candida pentru funcția de deputat pe circumscripția 33- Durlești, din partea Partidului Popular Românesc.

Într-o postare pe Facebook, Ion Leașcenco și-a anunțat candidatura la alegerile parlamentare, menționând că decizia a venit în urma concluziilor trase de el și colegii lui-  „ultimele guvernări au generat doar dezamăgire și dezgust față de actuala clasă politică”.

A trecut vremea populismului şi a politicii de televizor, a manipulărilor și a contopirii prin confuzie că lumea criminală la nivel local poate face politică. Avem nevoie de soluţii serioase. Avem nevoie de oameni noi și de o altă abordare”, scrie acesta.

Copilărind în zona municipiului Chișinău, Leașceno afirmă că ar cunoaște foarte bine problemele suburbiilor.

„Din acest motiv, am decis ca la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie, să candidez pentru funcția de deputat pe circumscripția 33 Durlești din partea Partidului Popular Românesc. Din toate cele 50 de circumscripții, colegiul 33, ce include orașele Durlești, Sângera și Codru și comunele Trușeni și Băcioi, este cel mai apropiat de mine din punct de vedere geografic, spiritual și cunoaștere a problemelor comunității locale.”

Ion Leașcenco, alături de colegii din Alianța pentru Centenar, a pus umărul la desfășurarea Marii Adunări Centenare din 25 martie de la Chișinău, a Marșului Centenar desfășurat de la Alba Iulia la Chișinău pe o distanță de 1300 de km, fiind implicat activ și în procesul înfrățirilor localităților de pe cele două maluri de Prut.

Odată cu alegerile locale generale din 20 octombrie din Republica Moldova vor avea loc și alegeri parlamentare noi în patru circumscripții: 17- Nisporeni, 33- Chișinău, 48- Transnistria de sud și 50- Europa de Vest. Aceste circumscripții au devenit vacante după ce deputații Vladimir Plahotniuc și Viorel Melnic și-au depus mandatele de deputați, iar Andrei Năstase și Maia Sandu au ales funcțiile de prim-ministru și, respectiv, vicepremier.

Recent, Anatol Ursu, a depus documentele pentru a candida la parlamentare pe circumscripția 50, fiind înaintat de Partidul Popular Românesc.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »