web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Salonul Internațional de Carte Românească a revenit la Cernăuți

Natalia Zgherea 10 septembrie 2019 0

Salonul Internațional de Carte Românească de la Cernăuți a ajuns la ediția a VII-a. Evenimentul este consacrat împlinirii a 25 de ani de la lansarea revistei de istorie și cultură „Glasul Bucovinei”.

Sursă foto: jurnalul.ro

Sursă foto: jurnalul.ro

Editura „Alexandru cel Bun” din Cernăuți și Centrul Media BucPress- asociația jurnaliștilor români din Ucraina, Liga Tineretului Român „Junimea”, cu sprijinul Consulatului General al României la Cernăuți, organizează Salonul Internațional de Carte Românească. Evenimentul va avea loc în perioada 10-13 septembrie și are ca scop popularizarea cărții românești în Ucraina, informarea cititorilor despre cele mai importante cărți apărute în România, Republica Moldova și Ucraina, precum și promovarea valorilor comune în zona transfrontalieră Ucraina- România.

Pe lângă cărțile apărute la Cernăuți, vor fi prezentate și noile apariții editoriale din București, Suceava, Iași și Chișinău. De asemenea, la eveniment sunt invitați să participe și ucraineni, care au abordat în lucrările lor tematici românești, notează Agenția BucPress.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »