web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Moscova îi dă peste nas lui Dodon

Natalia Zgherea 11 septembrie 2019 0

Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dmitrii Peskov, infirmă anunțul lui Igor Dodon, care pare-se că s-a grăbit să se laude că a ajuns la un consens cu Putin privind ieftinirea prețului la gazele livrate Republicii Moldova, scrie deschide.md.

Sursă foto: theatlantic.com

Sursă foto: theatlantic.com

După întrevederea de săptămâna trecută a lui Dodon cu Putin, președintele Republicii Moldova nota pe paginile sale de Facebook și Twitter că grație negocierilor purtate de el cu Putin, prețul la gaze pentru consumatorii din Republica Moldova nu va crește, ci dimpotrivă, va fi diminuat.

„M-am înțeles cu Putin: în acest an prețul la gaze nu va crește, iar pentru anul viitor sunt posibile ieftiniri!”, a scri acesta pe rețelele de socializare.

Potrivit publicației GAZETA.RU, care îl citează pe reprezentantul Kremlinului, Dmitrii Peskov, Dodon, cel mai probabil a reușit să obțină o reducere la gaze de la Putin, dar rămâne o taină cu cât va fi redus prețul la gaze pentru locuitorii Republicii.

Peskov „l-a corectat puțin pe Dodon”, precizând că subiectul gazelor într-adevăr a fost discutat, dar totodată, lasă să se întrevadă că o decizie finală privind o reducere pentru Republica Moldova nu a fost luată așa cum s-a grăbit Dodon să anunțe.

Negocierile privind gazele „sunt aproape finalizate”, a accentuat Peskov.

Expertul în energetică Victor Parlocov a declarat că vizita de sâmbătă, 7 septembrie, a președintelui Igor Dodon la Moscova și anunțurile „victorioase” ale acestuia în privința prețului la gazele naturale pentru consumatorii din R. Moldova nu reprezintă decât „o acțiune de PR, de imagine”.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »