web analytics

Un candidat la parlamentare promite să fie vocea Unirii în Legislativul R. Moldova

Ana Marchitan 9 octombrie 2019 0

 

Ana Guțu, candidatul PUN la fotoliul de deputat pe circumscripţia 17 Nisporeni promite că va fi vocea Unirii în Parlamentul de la Chişinău. Declarația a fost făcută în cadrul dezbaterilor de la postul public de televiziune. 

Mai mult, candidata susţine că dacă va ajunge în Legislativ nu va face coaliţie cu niciun partid şi va fi deputat din partea PUN, transmite TRM.md.

Ana Guțu meționează că deşi conjunctura din actualul Parlament nu îi va permite să voteze proiecte care ţin de Unire, ea va continua să insiste pe acest deziderat, dar va vota și pentru proiectele sociale propuse de ceilalţi colegi.

Voi fi vocea Unirii în Parlamentul Republicii Moldova, fiindcă Partidul Unităţii Naţionale şi eu, Ana Guţu, pledez pentru Moldovei cu România ca fiind unica posibilitate de a ne regăsi cu toţii în spaţiul nostru civilizaţional european şi românesc. Unirea Republicii Moldova cu România înseamnă viaţă decentă pentru toţi cetăţenii Republicii Moldova, indiferent de apartenenţa etnică, religioasă”, a spus candidata PUN.

Amintim că pe 20 octombrie vor avea loc alegeri noi în Parlamentul Republicii Moldova e patru circumscripţii.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »