web analytics

Victor Ponta: Portofoliul Extinderii din viitoarea Comisie Europeană, mai important. E vorba despre R. Moldova

Natalia Zgherea 11 octombrie 2019 0

 

Victor Ponta, liderul Pro România, susține că portofoliul Extinderii din viitoarea Comisie Europeană este mai important decât cel al Transporturilor, pentru că „e vorba despre Republica Moldova”.

www.forbes.ro

„Cel mai important portofoliu a fost Dezvoltarea regională. Nu mai putem să-l obţinem pentru că l-am avut o dată. Din ce a rămas, cu siguranţă extinderea este mai importantă, pentru că la Transporturi nu ai bani şi nu ai ce să faci, în schimb la Extindere e vorba despre Republica Moldova”, a afirmat Ponta, la Parlament, citat de Agerpres.

Liderul Pro România a făcut această declarație în contextul în care a lansat un apel către „toți liderii responsabili” referitor la situația comisarului european propus de România. Ponta consideră că „propunerea care va trece cel mai rapid” de pașii procedurali este Corina Crețu.

„În primul apel pe care îl fac către domnul Iohannis, doamna Dăncilă, către toţi liderii responsabili, trebuie să rezolvăm rapid cu comisarul european. Eu cred că propunerea Corina Creţu este propunerea care va trece cel mai rapid şi va primi funcţia şi portofoliul cel mai important”, a adăugat Ponta, potrivit aceleiași surse.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »