web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Vedete ale televiziunilor din România trec Prutul

Victor Crăsescu 10 septembrie 2010 0

Andrei Gheorghe, Cristi Tabără şi Dan Negru au anunţat în ultima lună că vor începe showuri de televiziune la Chişinău.

„Salutare, naţiune!” va spune din această toamnă Andrei Gheorghe din Chişinău, unde a fost invitat să modereze un talk-show de weekend de către Prime, canalul de televiziune lider din Republica Moldova. „Oferta de la Chişinău mi s-a părut o provocare, iar eu cred că graniţa unei ţări nu se opreşte unde stau grănicerii, ci unde se vorbeşte aceeaşi limbă. Am vrut să fac emisiunea asta în Moldova pentru că Prime e un exemplu de televiziune impecabilă. Şi mai e un motiv bun: am mâncat în toată Europa foarte bine, dar niciodată aşa de bine ca în Chişinău”, a declarat Andrei Gheorghe Pentru Evenimentul Zilei.

Tot la Prime va activa şi Dan Negru, care a anunţat acest lucru pe blogul personal: „Mi-era dor de Chisinau… Din toamna mă întorc acolo cu doua showuri de televiziune, unul din ele, “Deal or not deal”, un mare succes pe piaţa formatelor tv care sper să devină un succes şi-n Moldova”.

Nu în cele din urmă, Cristian Tabără va începe din luna septembrie la JurnalTV o emisiune săptămânală intitulată Tabăra de idei. Realizatorul rămăsese impresionat de Chişinău în timpul vizitei din mai 2010, când a declarat: „Ceea ce văd e altă lumină în ochii oamenilor, ceea ce contează enorm. E altă deschidere, o atmosferă mult mai degajată, mai liberă. „

Amintim că spaţiul mediatic din Republica Moldova a suferit tranformări după alungarea de la putere a Partidului Comuniştilor. S-au înfiinţat două posturi noi de ştiri, Jurnal TV şi Publika TV, realizate cu investiţii europene.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »